Afspraak – Tandartsenpraktijk Overwhere – Purmerend

Tandartsenpraktijk Overwhere

Afspraak

Voor het maken van afspraken kunt u telefonisch contact opnemen tijdens onze openingstijden. Indien uw e-mailadres bij ons bekend is krijgt u een afspraakbevestiging en tevens drie dagen voor uw afspraak een herinnering.

Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Voor een behandeling maken we een nieuwe afspraak.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit, indien u voor 09.00 uur met ons telefonisch contact opneemt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent om op de afspraak te komen, dient u dit minstens 24 uur van tevoren te melden per telefoon of per mail. Heeft u een afspraak op maandag dan graag tussen 08:00 en 08:30 afzeggen. Voor niet of niet tijdig geannuleerde afspraken kan de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.